Pagina's

maandag 14 december 2015

Pop Up WeekendExpo 'Buiten is het Koud'

Kunsthandel Peter ter Braak presenteert, i.s.m. TAPED en ter gelegenheid van Winterwelvaart 2015, een Pop Up weekendexpo van 18 december tot en met 20 december a.s., aan de Noorderhaven 50 te Groningen, met als subtitel:
'Buiten is het koud'.
TAPED ging hiervoor op zoek naar professionele kunstenaars uit Groningen en omgeving die hedendaagse, moderne kunst maken, die het illustratieve raken. Daaruit selecteerden we 10 zeer inspirerende deelnemers: Anneliet van Beelen, Bente Westerhuis, Faisel Saro, Lieselot van Damme, Marja Hagenauw, Mirjam Offringa, Oscar Venema, Rosa Everts, Ruurd de Jager en Sander Wiersma.
Om ook ouders de gelegenheid te geven dat weekend eens rustig de kunsten te komen bekijken, organiseert TAPED tevens 'Kunstfilosofie voor Kidzz' met filosofiejuf Fabien van der Ham op zaterdagmiddag 19 december a.s. vanaf 14:30 uur.
En Peter ter Braak heeft de Groningse muzikant Bert Hadders uitgenodigd om op zondagmiddag live te komen optreden vanaf 16:00 uur.
De expositie wordt bovendien zeer exclusief geopend op vrijdag 18 december a.s., om 17:00 uur door Harm Wierda & Baukje Schaafsma (bekend van Harm's Fork), die speciaal voor deze Pop Up Expo een akoestisch nummer ter gehore zullen brengen. Voor het eerst met z'n twee live!
Namens alle deelnemende vrijwilligers: graag tot ziens tijdens Winterwelvaart bij kunsthandel Peter ter Braak!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten